MIAOE Kalandpark kezelő képzés

A MIAOE olyan belső minőségbiztosítási rendszert dolgozott ki, mely szavatolja a megfelelő képzés elvégzését. Ennek kiemelt része a Belső Szabályzat alapján történő képzési szintek meghatározása, a szintekhez rendelt oktatás tárgykörének összeállítása, a képzés és a számonkérés gyakorlati lebonyolítása.

A rendszer lényeges elemeként egy új MIAOE oktatási segédanyag is kiadásra kerül, mely segíti a képzésben részt vevő felkészülését, valamint szavatolja oktatóinak megfelelő személyi hátterét, szakmai felkészültségét.

A képzéshez rendelten egy egységes nyilvántartási rendszer is működtetve van, melyben a képzettséget szerző kezelő személy későbbiekben is igazolni tudja végzettségét és esetleges tovább lépésének lehetőségét.

A differenciált képzés lehetővé teszi, hogy egy adott besorolású parkban tudjon kezelői feladatokat ellátni és saját munkakörének megfelelő feladatokat elvégezni.
Így pl. egy gyerek kalandparkban dolgozó kezelő azon tudásanyagot sajátítja el, amire szüksége van. Azonban amennyiben másik parkba megy el kezelői minőségben és oda bővebb, speciálisan oda vonatkozó ismereteket kell elsajátítania, akkor moduláris rendszerként tud szakmailag tovább lépni.

Remélhetőleg áttanulmányozva a rendszer struktúráját, láthatóvá válik, hogy kifejezetten kezelői és üzemeltetői érdekek lettek figyelembe véve a rendszer finomítása és specializálása jegyében, a szakmai színvonal megtartása mellett!

Képzési szintek egymásra épülő moduláris struktúrája:

KK szintek ábra

Specialitások:

Ráépülő képzések.  KK1. szinttől választhatóak.

  • Óriás hinta kezelő
  • Hálómászó, rekeszépítő, mászófa kezelő
  • Mászófal (felső biztosítással) kezelő
  • Mobil mászófal kezelő
  • Canopy pálya kezelő
  • Mega Zipline kezelő
  • Ejtőgép kezelő