«

»

II. Magyarországi Ipari Alpintechnikai Találkozó – 2013.11.29.

Tisztelt Kolléga!

 

Talán Ön is emlékszik rá, hogy immáron négy éve volt az ipari alpintechnikai szakma, eleddig első összejövetele. (iparialpinverseny.hu) Az eltelt évek alatt sok minden történt a világban és itthon is, amely valamilyen módon érinti vagy érintheti munkánkat. Új eszközök jelentek meg a piacon, új módszerek láttak napvilágot és nem utolsó sorban elindult az akkreditált szakmai képzés, amely reményeink szerint emeli majd szakmánk presztízsét.

Az akkori sikerből kiindulva és a megszerzett tapasztalatokat felhasználva most egy kötetlen találkozóra invitáljuk Önt!

2013. november 29-én a BIG WALL sportmászó központban, a szakma legszélesebb körét megszólítva szeretnénk egy szakmai napot szervezni, ahol lehetőségünk lesz megbeszélni „közös dolgainkat”!

A részletes Program – Időbeosztás – tervezet – 2 és Program_Kísérőlevél itt nézhetőek meg.

A rendezvény szervezője a Magyar Ipari Alpintechnikát Oktatók Érdekvédelmi Egyesülete (miaoe.hu). Képviselőiktől első kézből kaphatunk információt az új OKJ-s képzésekről és minden az oktatást érintő új vagy eddig tisztázatlan témákról.

Megvitathatunk és kipróbálhatunk technikákat, eszközöket, amelyek esetleg új ötleteket adhatnak majd a mindennapi munkavégzés során, akár a hatékonyság, akár a biztonság terén.

Ezúttal szeretnénk a legnagyobb eszközgyártók hazai képviselőit egy fedél alá szólítani, így lehetőséget kínálva nekik legújabb fejlesztéseik bemutatására.

3_02Terveink szerint ez alkalommal is képviselteti magát a NMH – Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóság. Az ellenőrző hatóság képviselője szívesen vár minden kérdést, tevékenységünk speciális munkavédelmi témakörében.

És, hogy némi játékosság is legyen a sok komoly téma mellett, ismét lesz lehetőség egy kis versenyzésre. A feladatok nehézsége nem haladja majd meg egy alapfokú képzettséggel rendelkező kolléga ismereteit.

Szeretnénk, ha ez az alkalom végre sok értelemben hagyományteremtő lenne.

Jó lenne, ha nyitott kérdéseinket nem közösségi portálok hasábjain próbálnánk megvitatni. Azt gondoljuk, hogy sok félreértés és tévhit kering több témában is, amit érdemes az érintettekkel személyesen megbeszélni. Jó alkalom ez arra is, hogy az új eszközök és ismeretek ne csak az internetről kapott információmorzsák legyenek, hanem testközelből is megtapasztalhassuk azok működését.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy van mit megbeszélnünk, tele van megválaszolatlan szakmai kérdésekkel, netán szívesen elmélyítené szakmai ismereteit és a kollégákkal is örömmel találkozna egy könnyed szakmai nap keretében, kérjük jelezze felénk.

 

Minden előzetes kérdést, kérést, ötletet és jelentkezést szívesen várunk az info@iparialpinverseny.hu e-mail címre!

 

„LEGYÜNK EGYÜTT, HOGY NE LEGYÜNK SZÉJJEL!”

 

Üdvözlettel,

Főszervezők


Német Viktor +36.30.382.1987

Pasaréti Gábor +36.30.921.0884